Stilul vestimentar minimalist

Ati auzit des vorbindu-se despre stilul minimalist. Despre faptul ca multe persoane il adoopta, ca este foarte la moda si foarte apreciat printre vedetele de afara. Ati fost vreodata curiosi sa stiti ce inseamna stilul minimalist? Sau ati vrut vreodata sa vedeti daca vi se potriveste?

Stilul minimalist inseamna eliminarea tuturor adaosurilor, purtarea hainelor in culori primare, reducerea numarului de culori si geometrizarea suprafetelor.

Stilul minimalist reprezinta intoarcerea la o compozitie primara, iar precizia taieturilor si perfectiunea milimetrica a detaliilor este remarcabila.

Acest stil vestimentar pune in evidenta femeia doar dezbracand-o de artificii cromatice si de ornamente opulente. Este un stil care se potiveste oricarei tip de femei, indiferent de rasa, statut social sau chiar varsta.

Stilul minimalist este usor de purtat daca te ghidezi dupa cateva reguli. In primul rand, nu implica neaparat culori neutre, insa te poti baza pe rochiile in forma de A. Aceesorizarea tinutelor este o provocare pentru stilul minimalist. Poti opta pentru coliere si curele din texturi metalice, care au taieturi geometrice.

Poti opta pentru rochii maxi intr-o singura culoare daca esti o persoana inalta si slabuta. Trebuie insa sa renunti la bijuterii. Daca esti mica de statura poti alegfe sa porti o rochie cu dungi verticale pentru ca te poate ajuta sa pari mult mai inalta. Acestui stil ii sunt caracteristice contrastul si monocromiile.

stil minimalist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *