Cum ne imbracam de Craciun?

Si fiindca se apropie sarbatorile, incepem sa ne facem griji despre cum sa ne imbracam la evenimentele ce vor urma. Ce sa purtam la masa de Craciun sau ce rochie sa ne alegem pentru Revelion? Stim ca de Craciun se poarta mult rosu…dar atat. Alte idei? Alte idei va dam noi.

De Craciun trebuie sa fii frumoasa, eleganta si speciala. Este cea mai frumoasa sarbatoare din an si trebuie sa stralucim. Craciunul este o sarbatoare care se petrece in familie, asadar trebuie sa participam la o cina in familie si…cu ce ne imbracam?

Este frumos sa adoptam un stil romantic sau clasic, insa trebuie sa eliminam opulenta exagerata si clar…nu trebuie sa fim prea sexy.
Daca vreti sa purtati pantaloni, totusi nu este bine sa fie jeansi. Este de preferat sa va puneti niste pantaloni eleganti, de tipul celor de costum, desigur intr-o culoare frumoasa. Ii puteti purta cu pluovere calduroase sau bluze matasoase, iar in picioare puteti purta o pereche de pantofi stiletto.

Daca totusi optezi pentru fusta, este bine sa optezi pentru genul de fuste pline, pe care le poti purta cu un pluover sau o camasa, iar in picioare iti poti pune pantofi cu toc sau cizme.

tinuta de craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *