Dormitoare romantice

dormitor romantic2

dormitor romantic3

Multor persoane le place ideea de a decora dormitorul in asa fel incat sa inspire dragoste, la urma urmei dormitorul este locul unde cuplul poate ajunge sa fie foarte romantic. Acest lucru nu este foarte greu de obtinut, cateva detalii vor face diferenta.

In cazul in care aveti un dormitor ceva mai spatios, atunci puteti adauga un semineu, stiu ca multi dintre dvs veti fi de acord cu aceasta idee, pana la urma cu progresele facute puteti avea unul electric cu aspect realist si cu efecte sonore.dormitor romantic

Culoarea aleasa pentru pereti poate schimba starea de spirit a dormitorului, de exemplu puteti opta pentru culoarea rosie, sau puteti adauga elemente de design in aceasta culoare. Un alt mod de a folosii aceasta culoare este prin lenjeria pentru pat sau draperii.

Albastru este o culoare masculina, insa combinat cu alb ofera un aspect cald, curat si ingrijit, este o nuanta senina ce va poate relaxa.

dormitor romantic4

Puneti accent pe iluminat, cu cat exista o lumina mai difuza, cu atat starea de spirit va devenii mai romantica. Un alt lucru care va face sa vibreze dormitorul cu romantism, este parfumul, puteti aroma camera cu iasomie, scortisoara, vanilie. Aceste lucruri le puteti obtine prin lumanari parfumate sau chiar deodorant special pentru camera.

Pe langa culori, miros si design, este necesar sa alegeti materiale de calitate, confortabile, un pat in care sa va relaxati asa cum trebuie, puteti adauga un plus printr-o priveliste frumoasa pe care sa o admirati dimineata.

dormitor romantic5