Ave Hotel – cafenele – shopping

plata prin telefon seqr

Daca sunteti dornici de cunoasterea Bucurestiului, de la cafenelele exclusiviste si pana la parcurile vesele, Ave Hotel se recomanda o gazda de cazare foarte buna. Fie ca alegeti sa va bucurati de mirajul shopping-ului din cele mai mari centre comerciale, sau alegeti sa faceti o vizita la Muzeul Palatului Cotroceni, hotelul face legatura dintre toate acestea.
Bataile de cap cauzate de gasirea unui loc de cazare potrivit sunt rezolvate atunci cand este asigurat un ansamblu in care oaspetii sunt delectati cu servicii inovatoare. Ave Hotel asigura oferte speciale fiecarei categorii de turisti, fie ca vorbim despre business, consumatori de spectacole sau aniversari speciale.

Ave Hotel aduce in premiera in Romania serviciul de plata pentru cazare prin telefon. Aplicatia SEQR permite fiecarui vizitator sa plateasca fara carduri si fara numerar. Prin implementarea aplicatiei SEQR, Ave Hotel face parte dintr-un test pilot adresat persoanelor fizice si organizat de Garanti Bank pentru clientii sai.

Clientii pot beneficia de promotia long stay daca petrec mai mult de 5 zile, sau de long stay pentru o sedere de peste 25 de zile. Promotiile sunt valabile pentru toate cele sase categorii de camera oferite, astfel va stam la dispozitie cu preturi de cazare foarte bune, camere: Camera “Single Luxury”, Studio “Deluxe”, Apartament “Intim”, Camera “Double Luxury”, “VIP Room” sau Apartament “Family”. Pentru Apartamentul “Intim” la promotia pentru 25 de zile, tariful scade de la 230 lei/noapte la 210 lei/noapte.

Hotelul asigura accesul rapid catre centrul istoric al orasului unde va puteti lasa prada unui univers incarcat de istorie. Cafenelele cochete, piatra cubica, rasetele indragostitilor rasunand pe stradutele inguste, toate merita traite. Ave Hotel propune clientilor ospitalitate cu peronalitate la preturi accesibile.

plata prin telefon seqr