Gentile de dama la un click distanta

genti de femei

Gentile de designer sunt intotdeauna un must have pentru garderoba unei femei stilate, elegante si care stie sa isi urmeze visurile. Fie ca vorbim despre cele mai noi modele de genti http://www.chicbags.ro/categorie/60-clutch sau despre modele clasice, consacrate, care au avut dintotdeauna fani si pentru care si astazi exista liste de asteptare, ele nefiind produse in serii foarte mari, brandurile de lux sunt un vis al fiecarei femei. Un vis care se poate numi Hermes Birkin, Chanel (modelul clasic din piele matlasata, cu lant) sau Louis Vuitton Speedy Bag (in general maro sau bej).

genti de femeiLa capitolul posete de dama, ofertele magazinelor online sunt foarte ample. Insa trebuie sa tii cont este ca nu orice model comercializat intr-un magazin virtual este si modelul autentic. Deschiderea unui magazin online, fie el cu haine sau cu posete si incaltaminte, este cu mult mai simpla decat deschiderea unui magazin clasic. Verificarile si restrictiile legale sunt mult mai usor de evitat in online, si tocmai de aceea inselaciunile sunt la tot pasul. Atentie la magazinele online care pretind ca vand posete de lux autentice, iar preturile sunt excesiv de mici. Oricat de mare ar fi discountul oferit de marii designeri sau de magazinele care le comercializeaza produsele, niciodata nu vei putea cumpara un Birkin sau un Vuitton la preturi intre 100 si 200 de dolari, asa cum vor sa te faca sa crezi magazinele online ce vand de obicei, genti made in Hong Kong… Produsele de lux sunt astazi victima industriei fake-urilor si fara indoiala unii dintre vinovatii pentru aceasta situatie sunt si cei care cumpara in cunostinta de cauza replici indoielnice.

Umareste mai bine outleturi celebre de produse de lux, si vei gasi cu siguranta preturi mai accesibile, cu putin efort. Nu trebuie decat sa ai rabdare si sa cercetezi cu atentie lumea virtuala a magazinelor de lux.

Mai jos puteti vizualiza si un mic interviu realizat de Business Boutique cu cea care a pus bazele magazinului online chicbags.ro, enjoy !