Cum sa te imbraci mai bine

Trebuie sa incepem la un moment dat sa lucram la stilul nostru, sa construim incet incet modul in care ceilalti ne vad in societate si cel mai important, ce transmit hainele noastre.

Regula numarul 1. Este sa incepi de la zero, nu iti spun acum sa arunci toate hainele ci doar incerc sa  te fac sa realizezi ca la un moment dat va trebui sa renunti majoritatea, daca nu la toate.skirts

Ideea principala este sa te gandesti la sifonierul gol si la toate lucrurile noi cu care ai vrea sa-l umpli, ti-a venit ceva in minte?

#2. Uita tot ce credeai ca stii. Cel mai greu lucru pe care poti sa-l faci este sa recunosti ca nu stii nimic despre moda si ca trebuie sa te pui cu burta pe carte.

#3. Concentreaza-te pe lucrurile esentiale. Gasesti lucruri simple precum un tricou alb, o fusta neagra, o pereche de blugi, un pulover gri, acestea sunt usor de asortat si combinat astfel incat sa ai o baza de la care sa incepi. Dupa ce ai facut acest pas este important sa te concentrezi pe adaugarea elementelor noi care se potrivesc personalitatii tale. Important este ca ai o baza solida, acele lucruri simple despre care vorbeam, si sa inveti treptat sa le combini.